acena.it-logo acena.it-parametri gambero-rosso-parametri


Cured meats selected by us in (Emilia Romagna) - Cities


pagina-italiana




"Grandi Salumi" edizione Gambero Rosso 2003 - SALUMI DOP E IGP : Coppa di Parma Igp | Coppa Piacentina Dop | Cotechino Modena Igp | Culatello di Zibello Dop | Mortadella Bologna Igp | Pancetta Piacentina Dop | Prosciutto di Modena Dop | Prosciutto di Parma Dop | Salama da sugo Igp | Salame Cremona Igp | Salame Felino Igp | Salame Piacentino Dop | Salamini italiani alla cacciatora Dop | Zampone Modena Igp



Bologna | Valsamoggia | Ferrara | Argenta | Forlì-Cesena | dintorni) | Modena | Fanano | Parma | Busseto | Corniglio | Langhirano | Lesignano de Bagni | Naviano degli Arduini | Polesine Zibello | Tizzano Val Parma | Traversetolo | Soragna | Piacenza | Borgonovo Val Tidone | Carpaneto Piacentino | Castell'Arquato | Ponte dell'Olio | Villanova sull'Arda | Ravenna | Brisighella | Reggio Emilia | Canossa | Novellara | Rimini | (dintorni) | San Marino








where to buy "Grandi Salumi" in Emilia Romagna





Cured Meats | Regions | Products selected by us | Home